• Начало »
  • Доставка, плащане, връщане и замяна
Доставка, плащане, връщане и замяна

Цена на доставка:

Доставката се извършва чрез Speedy и Econt - според предпочитанието на клиента, който сам избира метода при попълване на данните си за поръчка.

Тарифа Спиди:

- до техен офис 4.50лв.

- до точен адрес 6.00лв.

Тарифа Еконт:

- до техен офис 5.50лв.

Срок на доставка: 

Срокът за доставка обикновено е 1 работен ден. Всички поръчки, постъпили в сайта www.promees.bg се прозвъняват за потвърждение. Поръчки на клиенти, посочили невалидни телефонни номера или неотговорили на обажданията ни, биват анулирани и неизпращани. По време на кампании като Черен Петък, Коледа, Свети Валентин, 8ми Март е възможно забавяне в обработването на поръчките с 1-2 работни дни и доставянето им от страна на куриера също с 1-2 работни дни, поради което предварително се извиняваме и молим да проявите търпение и разбиране!

Начин на плащане:

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин www.promees.bg се извършва чрез наложен платеж - в брой при получаване на пратката от куриер след опция преглед.

Връщане и замяна:

Поради деликатния характер на всички модели от секция "Бикини и прашки" и с внимание към здравето на клиента, не приемаме връщането или замяната на тези продукти.

Всички останали могат да бъдат върнати или заменени в срок от 30 дни след получаването им. Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен ако не е налице дефект или объркан модел от наша страна. Възстановяването на сумата се извършва по банков път в срок от 14 дни. Връщането става до:

БМПП Груп ЕООД

гр. Русе, ул. Добруджа 5 /склад/

0883 568 586

Молим пишете ни на и мейл office@promees.bg или позвънете на 0883 568 586 ПРЕДИ да върнете продукт и СЛЕД като го направите ни предоставете номер на товарителница.