• Home »
  • Доставка, плащане, връщане и замяна
Доставка, плащане, връщане и замяна

Цена на доставка:

Доставката се извършва чрез Econt като до техен офис е 6.00лв. - 6.50лв., до точен адрес 7.00лв. - 9.00лв. (сумата е пряко зависима от теглото и сумата на паричния превод)

Срок на доставка: 

Срокът за доставка обикновено е 1 работен ден. Всички поръчки, постъпили в сайта www.promees.bg се прозвъняват за потвърждение. Поръчки на клиенти, посочили невалидни телефонни номера или неотговорили на обажданията ни, биват анулирани и неизпращани. По време на кампании като Черен Петък, Коледа, Свети Валентин, 8ми Март е възможно забавяне в обработването на поръчките с 1-2 работни дни и доставянето им от страна на куриера също с 1-2 работни дни, поради което предварително се извиняваме и молим да проявите търпение и разбиране!

Начин на плащане:

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин www.promees.bg се извършва чрез наложен платеж - в брой при получаване на пратката от куриер след опция преглед.

Връщане и замяна:

Поради деликатния характер на всички модели от секция "Бикини и прашки" и с внимание към здравето на клиента, не приемаме връщането или замяната на тези продукти.

Всички останали могат да бъдат върнати или заменени в срок от 30 дни след получаването им. Транспортните разходи са за сметка на клиента, освен ако не е налице дефект или объркан модел от наша страна. Възстановяването на сумата се извършва по банков път в срок от 14 дни. 

Молим пишете ни на и мейл office@promees.bg , за да Ви дадем инструкции как да върнете/замените продукт/и.